Workshops ''Goed Eten'' voor professionals
"Goed eten"
We gaan aan de slag met een aantal initiatieven met betrekking tot ''Goed Eten".
Met een team van Blue Zone en huisartsen/leefstijlcoaches uit het land hebben we een format ontwikkeld over "Goed Eten".
Het lijkt ons fijn om met professionals die enthousiast zijn over de Blue Zone-challenge deze workshops te delen, met elkaar hierover te sparren en het verder te ontwikkelen zodat ieder deze informatie weer zelf kan uitdragen onder cliënten of zelf worskshops kan gaan organiseren.

Doe je mee?
Het zijn drie fysieke workshops op 12 april, 10 mei en een nader met elkaar te bepalen datum in september die worden gegeven in Oude Wetering door huisarts/leefstijlcoach/natuurgeneeskundige Marianne de Keukeleire uit Amsterdam.
De onderwerpen die aan bod komen zijn:
1. Wat is nu Goed Eten? Wat doet een Dieet? In deze workshop gaan we in op de punten waarom
mensen in de Blue Zônes zo gezond oud worden, wat is hun geheim en wat kunnen we ervan leren?
We gaan praten over Goed Eten en Diëten. In een mensenleven doet bijna iedereen weleens een
dieet. Hoe gezond is dit? Wat gebeurt er met je hormonale balans door overgewicht en buikvet? En wat kun je ermee als zorgverlener?
2. Supermarkt eten versus vers en natuurlijk van het land eten. In deze workshop gaan we in op de rol van pesticiden in ons eten, hoe we die invloed kunnen verminderen, de mineralenbalans van
supermarkteten versus eten van het land, superfoods, eetgedrag en motivatie om dit te veranderen.
3. In kleine stapjes naar een gezond eetpatroon. Als laatste gaan we in op eten met de seizoenen, vlees versus vegetarisch of veganistisch, het microbioom en het toepassen van pre- of pro-biotica.
De kosten voor deze drie avonden zijn € 49,00
Aanmelden bij [email protected]
Nieuwsbrief
Interesse in de Blauwe Zone en onze volgende workshops?
Laat je naam en email adres hier achter. We houden je op de hoogte!