Buiten Milieu 

Schone lucht, water en land

Schone lucht

 

................

In Kaag en Braassem is dit een grote uitdaging onder de rook van de A4 en Schiphol. We hebben te maken met fijnstof en uitlaatgassen. Bomen kunnen het fijnstof absorberen en CO2 omzetten in zuurstof. Daarom hebben we veel meer bomen nodig in Kaag en Braassem om de luchtkwaliteit te verbeteren

We hebben continue iets nodig uit de natuur; zonlicht, water, voeding, energie

Zuiver water

................

Alles wat we op het land gebruiken aan bestrijdingsmiddelen komt uiteindelijk in het grondwater. Ook medicijnresten, kwik uit de kolencentrales, wasmiddelen etc. 

Niet alles kan uit het water worden gehaald bij de waterzuiveringsinstallaties. Ons lichaam bestaat voor 80% uit water. Hoe zuiverder het water, hoe schoner ons lichaam. Belangrijk dus om het water zo min mogelijk te verontreinigen met chemicalien en het water aanvullend te reinigen met technische installaties zoals Aqua4D.

Je land, je eigen tuin
........

 Misschien kun je in je eigen tuin ook nog veel doen. Stoppen met gif spuiten bijvoorbeeld, je eigen groenten gaan verbouwen, veldbloemen en kruiden kweken, zelf een boom planten. Wij gaan hier binnenkort workshops over geven. Geef je e-mailadres door voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte.

Jouw buiten milieu verbeteren?  

....................

Blijf op de hoogte en meld je aan op onze nieuwsbrief!