Over Ons 

Blauwe Zone Kaag en Braassem 

................

De Stichting Blauwe Zone Kaag en Braassem is officieel opgericht in Februari 2022. Met een groep vrijwilligers bedenken we niet alleen plannen, maar bedenken we vooral hoe deze uitgevoerd kunnen worden!  

Richard de Jeu (Voorzitter) 

................

Richard is een “geboren Veender” en heeft van jongs af aan de omgeving zien ontwikkelen vanuit het historische tuinbouwgebied naar een populaire locatie in het Groene Hart van de Randstad met veel mogelijkheden voor recreatie ten midden van gespecialiseerde tuin- en landbouw, welke in toenemende mate duurzaam en met aandacht voor milieu, natuur en leefbaarheid voor iedereen plaatsvindt.

Naast zijn inzet voor Stichting Blauwe Zone Kaag en Braassem e.o. is Richard o.a. ook betrokken bij Stichting Veense Veiling, de Coöperatieve Energiecoöperatie KBenergie en bij de Stichting Zwemsupport. 

José Hoogeveen (Secretaris) 

................

Gezondheid, de verbinding met jezelf en je omgeving zit in mijn DNA. Mijn vader heeft zich altijd ingezet voor ruilverkaveling en kende het hele gebied. De zorg voor het gebied komt van binnenuit. In mijn dagelijkse praktijk zie ik elke dag de gezondheidseffecten van een ongezond leefmilieu en ongezonde leefstijl.. de hoogste tijd om me hiervoor in te zetten. Het geeft me enorm veel energie en plezier om eens aan de preventieve kant te werken.

Daarnaast denk ik dat zelfvoorzienend leven op ieder vlak (energie, gezondheid, voeding)de toekomst is. Laten we beginnen!

Renate Meijnders  (PR) 

................

Wie wil er niet gelukkig en gezond leven in een fijne omgeving? Daar zet ik me graag voor in! Zeker voor de gemeente waarin ik geboren ben en waar mijn kinderen opgroeien.

Met mijn ervaring als online internationaal ondernemer vind ik het erg leuk om mijn kennis op het gebied van online marketing en social media voor de stichting te kunnen gebruiken. 

Ook de nieuwsbrieven worden door mij verzorgd, scroll nog een klein beetje verder om je aan te melden ;)
    

Meer weten over ons?

....................

Blijf op de hoogte en meld je aan op onze nieuwsbrief!